top of page
  • Фото автораIllya Bilous

Перетяжка автомобільного салону

Автомобільний тюнінг, включає абсолютно будь-яку зміну, яка торкнулася заводських параметрів автотранспортного засобу, як зовнішнього плану, так і технічного. І дуже часто, для того щоб надати своєму автомобілю неповторного зовнішнього вигляду, багато автомобілістів роблять заміну стандартного салону, перетягуючи його найсучаснішими і актуальними матеріалами.


Матеріали для тюнінгу автомобільного салону

На сьогоднішній день, перетяжку автомобільного салону можна зробити за допомогою таких матеріалів як: натуральна шкіра, шкірозамінник, алькантранта, вініл, авто-карпет і велюр. Кожен з цих матеріалів для перетяжки, має власні якості, зовнішній вигляд і перевагу.

Найбільш популярним матеріалом на сьогодні для перетяжки автомобільних салонів користується такий матеріал, як алькатранта. Пов'язано це, перш за все з тим, що такий матеріал має досить високу зносостійкість, як при інтенсивній експлуатації, так і при впливі ультрафіолету на нього. Важливі переваги даного матеріалу і в тому, що він легко піддається ремонту та досить еластичний.

Перетяжка автомобільних салонів велюром, є найбільш давнім способом, а також бюджетним варіантом. Якісний та сертифікований велюр, практично не піддається стирання, дуже міцний та надійний. Також цей матеріал відмінно піддається хімчистці, через що і користується досі у багатьох автомобілістом підвищеним попитом.

Автокарпет, застосовується переважно при обробці сабвуферів і служить відмінним звукоізолюючим матеріалом при обробці автомобільного салону. Даний матеріал, дуже добре набуває практично будь-якої форми, через що обробка їм автомобільного салону, досить проста.

Перетяжка автомобільного салону за допомогою вінілу передбачає в основному використання шматків вінілової плівки, якими обклеюються окремі частини автомобільної торпеди і салону.


Якщо Вам потрібно зробити професійну перетяжку м'яких меблів у своєму будинку, то наше ательє завжди до Ваших послуг!

1 перегляд0 коментарів
bottom of page